Ανοιχτα με διευρυμενο ωραριο θα ειναι το Ιατρειο Πονου και Παρηγορικης Φροντιδας αυριο

Λόγω της ημέρας ανοιχτών Ιατρείων και Παρηγορικής Φροντίδας

Ανοιχτά με διευρυμένο ωράριο θα είναι το Ιατρείο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε προκειμένου να γιορτάσει την Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

Δείτε την ανακοίνωση του Ιατρείου

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι μας, 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Ιατρείο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής θα συμμετέχει ξανά, στην Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2023, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023.

Η Ημέρα Ι.Π.&Π.Φ. διοργανώνεται για 7η χρονιά από την Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α). Η Γιορτή αυτή έχει πλέον καθιερωθεί και αποδίδει καρπούς. Την αγκαλιάζει η ελληνική κοινωνία επειδή είναι σημαντική κι επειδή η ενίσχυση της λειτουργίας των Ιατρείων Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας είναι ανάγκη και δικαίωμα όλων. 

 Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η γνωστοποίηση και η ανάδειξη των εθελοντικών αυτών δομών των ελληνικών νοσοκομείων τα οποία δεν έχουν ακόμη ενταχθεί οργανικά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τα ειδικά ιατρεία στα οποία οι ασθενείς αναζητούν θεραπεία του πόνου τους και ξαναβρίσκουν την αξιοπρέπειά τους, εξακολουθούν να λειτουργούν χάρη στην επιμονή, την ευαισθησία και την εθελοντική εργασία των Αναισθησιολόγων/Αλγολόγων και άλλων λειτουργών υγείας, αφού η Πολιτεία, παρά τις παρεμβάσεις των αρμόδιων επιστημονικών εταιρειών,  δεν τα έχει συμπεριλάβει στο πρόσφατο νομοσχέδιο για την ανακουφιστική φροντίδα.

Στην πόλη μας, το Ι.Π&Π.Φ. στελεχώνεται από τους Ειδικούς Αναισθησιολόγους – Αλγολόγους: Μπουλέντ Κιαμήλογλου και Φανή Αραμπατζίδου.

Το Ιατρείο θα είναι ανοιχτό σε διευρυμένο ωράριο 10:00 με 18:00 την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, όπως και όλα τα Ι.Π&Π.Φ. της Ελλάδας. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν το ραντεβού τους στα τηλέφωνο 2531351332 ή 2531351529.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.