Ανηλικος εκλεψε φορητο υπολογιστη απο καταστημα στην Αλεξανδρουπολη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης κλοπή από επιχείρηση, που διαπράχθηκε, το μεσημέρι της 8-7-2015, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. 
 
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 15χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Ειδικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο δράστης, το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιουλίου, εισήλθε σε επιχείρηση της Αλεξανδρούπολης και αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
 
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε ο παραπάνω φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

4 συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας 49χρονος, υπήκοος Κολομβίας και τρεις άνδρες, ηλικίας 22, 21 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών. 
 
Αναλυτικότερα:
 
– Τη Δευτέρα το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 49χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στον ταξιδιωτικό του σάκο τρία παραισθησιογόνα μανιτάρια, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε εισάγει από το εξωτερικό στη χώρα μας.  
 
–  Τη Δευτέρα το μεσημέρι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τους τρεις άνδρες, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν:
 
·  Στην κατοχή του ενός 21χρονου, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα)
·  Στην κατοχή του δεύτερου 21χρονου, δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
·  Στην κατοχή του 22χρονου, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
 
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης. 

2 εντάλματα σύλληψης και 7 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες και υπεξαίρεση

Εκκρεμούσαν σε βάρος 44χρονου στον Έβρο
 
Συνελήφθη τη Δευτέρα το απόγευμα, στα Δίκαια Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δικαίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 44χρονος, ο οποίος διώκεται με δύο Εντάλματα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για απάτη από κοινού, με συνολικό όφελος – ζημία που υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 73.000 ευρώ και υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. 
 
Επίσης σε βάρος του δράστη εκκρεμούν επτά καταδικαστικές αποφάσεις.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.