«Αγγιγμα ανακουφισης» απο τη ΔΕΕΠ Ροδοπης

Προσέφεραν μαντήλια που θα δοθούν σε γυναίκες που νοσούν από καρκίνο

Στη δράση ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης.

Στο πλαίσιο της δράσης  διοργάνωσαν συνάντηση με σκοπό να προσφέρουν μαντήλια στις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» Αττικής, ελπίζοντας ότι θα γίνουν απαλό άγγιγμα για τις γυναίκες που έχουν ανάγκη από μια τρυφερή χειρονομία συμπαράστασης.

Στη δράση, την οποία συντόνισε η Γεν. Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης  κ. Μαρία Κ. Καζάκου, συμμετείχαν οι κ. Λένα Χατζή πρώην Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων, Μαίρη Κοσμίδου Υπεύθυνη τομέα Εκπαίδευσης ΔΕΕΠ Ροδόπης, Μαρία Μπαχτσεβάνη Υπεύθυνη Εκλογικής Ετοιμότητας,  Άντζελα Δράκου μέλος της ΔΕΕΠ Ροδόπης, η οποία  φιλοξένησε τη δράση στο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων, Αλεξάνδρα Βώσου Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής και Κρίστα Κουτσογιάννη Δημοτική Σύμβουλος. Παρούσες στη συνάντηση ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» κ. Ροδούλα Κοκκινάκη και η κοινωνική λειτουργός του Συλλόγου κ. Παναγιώτα Αυγερίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.