Αναστελλουν την λειτουργια τους οι παιδικοι σταθμοι στην Θασο

Λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης - Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων ζητά ο Δήμαρχος του νησιού

Το κλείσιμο τους συνόλου των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Θάσο, ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Θάσου λόγω της επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης του κορωνοϊού στο νησί και την διαπίστωση θετικών κρουσμάτων σε μέλη της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην δήλωσή του κ. Ελευθέριου Κυριακίδη «με μοναδικό γνώμονα την προστασία του συνόλου της κοινότητας της Θάσου, ζητώ από όλους τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα και από αύριο στην αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Θάσο.

Θεωρώ ότι πλέον είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας και αποφυγής περαιτέρω επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης στη Θάσο».

Κλείνουν οι παιδικοί σταθμοί 

Σε δεύτερη ανακοίνωσή του και κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο του «ΔΗΜΑΡΩΓΟΥ» κ. Γεώργιου Ζαφάρογλου, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο και μεθαύριο, 11 και 12 Φεβρουαρίου, οι παιδικοί σταθμοί για λόγους προστασίας της κοινότητας .

Φωτογραφία: Eurokinissi

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.