Αναρπαστα τα χριστουγεννιατικα στολιδια στο bazaar που διοργανωσε το Κεντρο Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας Κομοτηνης

Τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών που υποστηρίζει

Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα είδη που μπορούν να αποτελέσουν πρωτότυπα δώρα για τις ημέρες των γιορτών, σε αγαπημένα πρόσωπα βρίσκει κανείς στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, που ξεκίνησε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και φιλοξενήθηκε έως και χθες  Παρασκευή, στον χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων.

Οι φίλοι και εθελοντές του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής ετοίμασαν χειροποίητα στολίδια και διακοσμητικά με στόχο την πώλησή τους, τα έσοδα από τις οποίες θα διατεθούν για τις κάλυψη των αναγκών των οικογενειών που υποστηρίζει το Κέντρο.

Το bazaar αυτό πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά και αποτέλεσε και φέτος στάση όλων των Κομοτηναίων που έσπευσαν να συνεισφέρουν. Τα όσα προετοίμασαν οι εθελοντές έγιναν ανάρπαστα, με το συγκεντρωθέν ποσό να διατίθεται σε είδη υλικής υποστήριξης, κυρίως βασικά είδη διατροφής, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών που υποστηρίζονται από το Κέντρο.

240 οικογένειες έχουν απευθυνθεί από το 2012 στο Κέντρο

Όπως εξήγησε η κ. Σουζάνα Μουρατίδου, κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, μέχρι στιγμής, από την έναρξη της λειτουργίας του τον Απρίλιο του 2012, περίπου 240 οικογένειες έχουν απευθυνθεί για βοήθεια στο Κέντρο, με τα 40 περιστατικά εξ αυτών είναι νέα περιστατικά του 2017.

«Το γεγονός αυτό αναδεικνύει τη σημασία της δομής για την κοινωνία της Κομοτηνής» σημείωσε η ίδια για να απευθύνει δια μέσου των σελίδων του «ΠτΘ» ευχαριστίες στο σύνολο όσων έδωσαν το παρών, τους εθελοντές που συνέδραμαν τα μέγιστα καθώς και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, η στήριξη των οποίων προς το κέντρο όπως τόνισε δεν περιορίζεται στις ημέρες των Χριστουγέννων. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.