Αναψε το χριστουγεννιατικο δεντρο στην Ξυλαγανη

Μία όμορφη γιορτή έβαλε στο κλίμα των εορτών μικρούς και μεγάλους

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Ξυλαγανής ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών για το 2023, με τίτλο «Γιορτές σαν παραμύθι».

Με τη συνδρομή όλων των συλλόγων του οικισμού στήθηκε μια γιορτή με χριστουγεννιάτικη μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου, παραδοσιακά κάλαντα από τη Χορωδία του Συλλόγου Πατεράδων, θεατρικό δρώμενο και τραγούδια από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής, τοπικά κάλαντα από τους μαθητές του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων Ξυλαγανής από 4 γωνιές της Ελλάδος καθώς και Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Γυμνάσιο Ξυλαγανής.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε δημότες και επισκέπτες και τόνισε πως η περίοδος των γιορτών είναι ευκαιρία για την έκφραση της αγάπης, της ελπίδας, της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Την επίσκεψη του στην εκδήλωση έκανε και ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα ενώ η ΚΕΜΑΣ του Δήμου μαζί με τους ανθρώπους του Συλλόγου Γυναικών, του Συλλόγου Πατεράδων του Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων φρόντισαν για την προσφορά εδεσμάτων και κρασιού στους παρευρισκόμενους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.