Ανανεωμενο με πραξεις Εργατικο Κεντρο θελει ο Γ. Δημητριαδης

Ο νέος αντιπρόεδρος αποκαλύπτει τους στόχους και θέτει τα στοιχήματα της νέας θητείας

Τις επιδιώξεις και βλέψεις του για τη λειτουργία του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, αναλύει σε μήνυμά του ο νέος αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Δημητριάδης.  Ο κ. Δημητριάδης κάνει λόγο για ένα νέο μοντέλο Εργατικού Κέντρου, ψηφιακής μορφής, κοντά στον Εργαζόμενο με πράξεις, προαναγγέλλοντας «ημερίδες ενημέρωσης, συναντήσεις σε εργασιακούς χώρους και συχνές συναντήσεις στα γραφεία μας στο Εργατικό Κέντρο».

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο κ. Δημητριάδης αναφέρει τα εξής:

«Ως νέος Αντιπρόεδρος οραματίζομαι ένα Εργατικό Κέντρο που θα είναι ανοιχτό και αξιόπιστο για τον κάθε εργαζόμενο-η, ένα Ε.Κ που θα μπολιάζει όλα τα άγχη, τις αγωνίες και τις δυσκολίες των εργαζόμενων και που θα προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο, με αγώνες και μάχες, να τα μετατρέπει σε μόνιμες λύσεις για το μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το στοίχημα της εποχής είναι μεγάλο και δύσκολο για το συνδικαλιστικό κίνημα και πόσο μάλλον όταν ζούμε σε μια περιοχή με τόσο μεγάλη αποβιομηχανοποίηση τα τελευταία χρόνια. Όμως όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι της παράταξης μας στο Δ.Σ. του Ε.Κ έτσι κι εγώ, είμαστε σίγουροι πως παρότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος αλλά και μεγάλος κόπος, αξιοποιώντας την ήδη υπάρχουσα εμπειρία που προϋπάρχει ως μια πολύ καλή βάση, θα χτίσουμε ένα νέο μοντέλο Εργατικού Κέντρου. Ένα Εργατικό Κέντρο ψηφιακής μορφής, ένα Εργατικό Κέντρο που θα είναι κοντά στον εργαζόμενο με πράξεις και που θα παρέχει πλήρη εχεμύθεια, λέξη κλειδί, για τις οποιεσδήποτε καταγγελίες τους. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω σε όλους (συμπεριλαμβάνοντας και όλους τους συνδικαλιστικούς συλλόγους αλλά και όλα τα μέλη τους ξεχωριστά), είναι πως σηκώνουμε μανίκια και θα ξεκινήσουμε ημερίδες ενημέρωσης, συναντήσεις σε εργασιακούς χώρους και συχνές συναντήσεις στα γραφεία μας στο Εργατικό Κέντρο.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και εγώ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, είμαστε ενωμένοι, έτοιμοι και σε εγρήγορση για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να καταφέρουμε το ανθρωπίνως δυνατό για όλους. Γιατί μας αξίζει, γιατί το οφείλουμε στον εαυτό μας αλλά και στις οικογένειες μας. Βάζουμε ψηλά τον πήχη τόσο για το εργασιακό μέλλον των συναδέλφων μας όσο και για τα εργασιακά δικαιώματα της χώρας που αλλεπάλληλες κυβερνήσεις, με τρανό παράδειγμα αυτό της ΝΔ και του κ. Χατζηδάκη, προσπαθούν να εξαϋλώσουν με κάθε ευκαιρία εκμεταλλευμένοι την κρίση του συνδικαλιστικού κινήματος. Την κρίση αυτή, κατά τα ιστορικά γεγονότα την έφεραν οι ίδιες οι κυβερνήσεις, αλλά και κάποια κακέκτυπα Συνδικαλιστών που δυστυχώς καταπάτησαν κάθε κεκτημένο δικαίωμα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους συναδέλφους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους γιατί για μένα δεν είναι απλά μια ψήφος ή ένας σταυρός. Γι’ αυτό και οφείλω να σας ομολογήσω ότι η συγκίνησή μου είναι μεγάλη, όμως ακόμα μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που αισθάνομαι προκειμένου να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στις προσδοκίες αυτών των συναδέλφων. Και θα το πράξω, με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και ήθος στις αρχές μου. Μαζί ενωμένοι, θα σχεδιάσουμε υπεύθυνα, θα διεκδικήσουμε συλλογικά και θα παρέμβουμε αποφασιστικά, για να φτιάξουμε το εργασιακό μέλλον που μας αξίζει!

Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.