Αναμονη ακομα για την επαναλειτουργια του Κλειστου Γυμναστηριου Κομοτηνης

Μοιράστηκαν στα σχολικά γυμναστήρια της Κομοτηνής οι σύλλογοι που δεν μπορούν να προπονηθούν σε αυτό

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, για να ολοκληρωθούν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής, μιας και το κτίριο δεν έχει ακόμα επαναλειτουργήσει.

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, με αφορμή την συζήτηση για παραχώρηση του χώρου προς δύο Συλλόγους της πόλης μας για την φετινή αθλητική χρονιά, προφανώς αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Όπως τόνισε ο κ. Γκαράνης, προς το παρόν υπάρχει μια ταλαιπωρία για τους Συλλόγους, όμως θα παραδοθεί ένα εξαιρετικό κτίριο, με καινούριες εγκαταστάσεις, καινούριο φωτισμό, θέρμανση, ψύξη αλλά και θερμοσίφωνες για ζεστό νερό στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα δε με την Υπεύθυνη της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δέσποινα Πάσσου προσπαθούν να ολοκληρώσουν το ταχύτερο δυνατό.

Παράλληλα όπως τόνισε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, όλοι οι σύλλογοι έχουν μοιραστεί στα κλειστά Γυμναστήρια των σχολείων, κανένας σύλλογος δεν έχει μείνει χωρίς χώρο για προπόνηση, ενώ για τους αγώνες χρησιμοποιείται το Κλειστό του 2ου Λυκείου.

Παρόλα αυτά ο κ. Γιάννης Λεβέντης, από την Λαϊκή Συσπείρωση, εξέφρασε προβληματισμό για το πρόγραμμα των προπονήσεων, τονίζοντας ότι το πρόγραμμα είναι πολύ σφιχτό σε κάποιες περιπτώσεις, με τους Συλλόγους «στρυμωγμένους», κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Ζήτησε όμως να μάθει και αν υπάρχουν σκέψεις για δημιουργία ενός νέου Γυμναστηρίου, μιας και το Κλειστό, στο οποίο γίνεται η ανακαίνιση, παραμένει ένα παλιό κτίριο, και ξεπερασμένο για τις ανάγκες των ομάδων, ιδίως αν ανέβουν κατηγορίες.

Εκεί του θύμισε ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Καρασταύρου, πως στον προγραμματισμό της ανάπλασης της περιοχής της παλιάς Νομικής, περιλαμβάνεται και η κατασκευή νέου Γυμναστηρίου εντός του 1ου Γυμνασίου, το οποίο θα είναι σύγχρονων προδιαγραφών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.