Αναγνωριζεται η δουλεια που γινεται στην Πολιτικη Προστασια και εκτος ΑΜΘ

Ομιλητής σε ημερίδα της έδρας Jean Monnet ο Κωνσταντίνος Χουβαρδάς

Ο τομέας της Πολιτικής Προστασίας αποτελεί πάντα ένα κομμάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή, αλλά και σωστή διαχείριση, τόσο σε ανθρώπινο όσο και υλικοτεχνικό κομμάτι.

Σε αυτό τον τομέα έχει γίνει σημαντική δουλειά στην περιοχή μας από τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας, και αυτό φαίνεται πως αναγνωρίζεται και πέρα από τα σύνορά της, μιας και ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Χουβαρδάς θα κληθεί, σήμερα, Τετάρτη 1 Μαρτίου, να παρουσιάσει σε ειδική ημερίδα, που διοργανώνει η Έδρα Jean Monnet στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη, τη Διαχείριση Κινδύνων και τα Τεχνολογικά Εργαλεία που χρησιμοποιεί η υπηρεσία στην περιοχή μας.

Η ημερίδα γίνεται άλλωστε με τη συμμετοχή ειδικών και υπεύθυνων Πολιτικής προστασίας από όλη τη χώρα, για να ανταλλάξουν καλές πρακτικές για τις  δράσεις και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι Διευθύνσεις Πολιτικής Προστασίας σημαντικών περιφερειών της Ελλάδας, μία από τις οποίες είναι και η δική μας.

Για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημερίδα, αυτή πέρα από δια ζώσης στο Αμφιθέατρο 1 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom: https://zoom.us/j/92410878631,  (Meeting ID:924 1087 8631)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.