«Αν, οντως ειναι λαθος η απαντηση σας, οπως λεει ο δημαρχος, ποια ειναι η σωστη απαντηση;»

Επιστολή της Κίνησης «Θέλουμε μειονοτικό σχολείο» προς την πρόεδρο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»

Επιστολή προς την πρόεδρο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» απέστειλε η κίνηση πολιτών «Θέλουμε Μειονοτικό Σχολείο» στην προσπάθεια της να «διαλευκάνει» το θέμα της αμφισβήτησης της απάντησης της κ. Ιωάννας Κοντούλη προέδρου της παραπάνω εταιρίας από τον δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη. 

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής: 

«Σε κοινοβουλευτική ερώτηση ( 4378 / 31.3.2016 ) με θέμα «Κτιριακά προβλήματα σε μειονοτικά σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κομοτηνή» έχετε δώσει την παρακάτω απάντηση στις 17/05/2016 που σας αποστέλλουμε μαζί με την επιστολή μας, για λόγους καλύτερης κατανόησης της επιστολής μας.
 
Ως εκπρόσωποι Κίνησης Πολιτών «Θέλουμε μειονοτικό σχολείο» τις έγγραφες απαντήσεις των Υπουργείων: Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε ερώτηση που κατάθεσαν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Βαρδαλής Αθανάσιος και Δελής Ιωάννης στη βουλή των Ελλήνων στις 31 / 3 / 2016, τις καταθέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κομοτηνής στις 13 / 6 / 2016 και συζητήθηκε το θέμα αυτό στο δημοτικό συμβούλιο.
 
Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Πετρίδης Γιώργος , είπε ότι η απάντηση της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» δεν είναι σωστή, αλλά ούτε η απαντήσεις των υπουργείων, και ότι θα ζητήσει από εσάς ως δήμαρχος Κομοτηνής να διορθώσετε την απάντηση σας αυτή.
 
Ως εκπρόσωποι της κίνησης πολιτών «Θέλουμε Μειονοτικό Σχολείο» δεν έχουμε γνώση της διορθωτικής απάντησης σας.
 
Για το θέμα της «διορθωτικής απάντησης» έχουμε υποβάλλει αίτημα για ενημέρωση σχετικά από τον δήμο Κομοτηνής στις 7/9/2016 με αριθμό πρωτοκόλλου 23339/7/9/2016 που σας αποστέλλουμε επίσης με την επιστολή μας προς εσάς, για διευκρινιστικούς λόγους , και ζητάμε έγγραφη ενημέρωση για: Αν, όντως είναι λάθος η απάντηση σας όπως λέει ο δήμαρχος ποια είναι η σωστή απάντηση;
 
Υ.Γ. : Έχουμε καταθέσει αιτήματα με 600 υπογραφές γονέων και πολιτικών της Θράκης στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης με αριθμό πρωτοκόλλου 1742 στις 6/5/2015, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας και Θράκης στις 7/5/2016 με αριθμό πρωτοκόλλου 3677 και στον Δήμο Κομοτηνής για ανέγερση ενός νέου διδακτηρίου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κομοτηνή για την μειονοτική εκπαίδευση στις 1/2/2016 με αριθμό πρωτοκόλλου 2912». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.