Αλεξανδρουπολη: Ναρκωτικα μυρισε ο αστυνομικος σκυλος στις οικιες δυο ημεδαπων

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 930,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (14-3-2022) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δύο δραστών, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «LAIKA», εντόπισαν εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 926,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και έναν μεταλλικό τρίφτη.

Κατασχέθηκαν συνολικά 930,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, η μικροποσότητα κοκαΐνης, η ηλεκτρονική ζυγαριά, ο μεταλλικός τρίφτης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.