Αλεξανδρουπολη: 29χρονη εφυγε απο τη ζωη μετα απο ξυλοδαρμο απο τον συζυγο της

Η 16η γυναικοκτονία μέσα στο 2021

Θλίψη και οργή έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου μιας 29χρονης γυναίκας που έμενε στην Αλεξανδρούπολη και ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, είναι η 16η γυναικοκτονία μέσα στο 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα που κατοικούσε στην περιοχή της οδού Άβαντος ξυλοκοπήθηκε άγρια από το σύζυγό της, Ραμαζάν Ογλού Καντίρ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση μεταφορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Τα παιδιά της νεαρής γυναίκες ήταν 10, 8 και 3,5 χρονών.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κορονοϊό και για τον λόγο αυτό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid.

Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά τελικά η 29χρονη κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης, στο ΠΓΝΑ.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή που θα δώσει ακόμα περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από το θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό. Η Αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση προκειμένου να δει αν υπήρχε προηγούμενη καταγγελία για βία ή ανάλογο περιστατικό με την άτυχη γυναίκα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.