Αλεξανδρος Τσαπεκος: Οχι πανικος για την προμηθεια των τεστ απο τα φαρμακεια

«Να σεβαστούμε τους ασθενείς που έχουν ανάγκη των φαρμάκων τους» το μήνυμα του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης

Έκκληση προς τους εργαζομένους να μην σπεύσουν στα φαρμακεία για την προμήθεια των self tests από την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του μέτρου, απευθύνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης Αλέξανδρος Τσαπέκος.

Με την αφορμή την έναρξη των τεστ και σε εργαζομένους ο κ. Τσαπέκος εφιστά την προσοχή ζητώντας από τους πολίτες να συνδράμουν ώστε να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των φαρμακείων.

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησής του έχει ως εξής:

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας οι εργαζόμενοι που έχουν την υποχρέωση διενέργειας Self-Test μπορούν να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην ειδική πλατφόρμα από την Δευτέρα 19 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 25 Απριλίου..

Κατόπιν αυτού δεν υπάρχει λόγος να σπεύσουν στα φαρμακεία όλοι οι εργαζόμενοι την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου .

Επίσης για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε προς όλους, όσους έχουν την υποχρέωση διενέργειας Self-Test να αποφεύγουν να προσέρχονται στα φαρμακεία στην διάρκεια των εφημεριών (διημέρευση – διανυκτέρευση) για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Να έχετε γραμμένο τον ΑΜΚΑ σας γραμμένο σε ένα χαρτί.

Όλοι οφείλουμε να συνδράμουμε ώστε να μη διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των φαρμακείων και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασθενών για φάρμακα.

ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟΥΣ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.