Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος: Πορεια μνημης στην Κομοτηνη

Από το το Φοιτητικό Σχήμα Contra και την Utopia A.D.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία μνήμης του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 13 χρόνια (στις 6 Δεκεμβρίου του 2008) από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια.

Η πορεία ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά από την Παλιά Νομική και αναμένεται να περάσει από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Για την πορεία υπήρξαν δύο διαφορετικά καλέσματα τις προηγούμενες ημέρες, το πρώτο εκ των οποίων από το Φοιτητικό Σχήμα Contra, καθώς και από την Utopia A.D.

«Αυτή η σφαίρα δεν έπεσε τυχαία κάτω τα χέρια από την νεολαία! Σήμερα η 13η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.  Ας μην αφήσουμε αυτήν την μέρα να ξεχαστεί. Όλοι σήμερα στις 18:00 στην παλιά Νομική, να βγούμε στους δρόμους, να φωνάξουμε για τον Αλέξη!» αναφέρει το κάλεσμα της Contra.

«Καλούμε σε αντικρατική πορεία μνήμης της δολοφονίας του Αναρχικού Μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον μπάτσο κορκονέα στα Εξάρχεια. 6 Δεκέμβρη στις 5μμ στον πεζόδρομο παλιάς νομικής. Το κράτος συνεχίζει και θα συνεχίζει να δολοφονεί, ή με τις πολιτικές του, ή με τους μπάτσους, ας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το καταστρέψουμε. Δε ξεχνάμε τον Βασίλη Μάγγο, τον Νικόλαου Σαμπάνη και τους εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες και πρόσφυγες» αναφέρει το κάλεσμα της Utopia.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.