Ακυρωνεται το πανηγυρι στη Μεση για την εορτη της Μεταμορφωσης Του Σωτηρος

Σε οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής καλεί ο Σύλλογος Παραλίας Οικισμού Μέσης

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να μην πραγματοποιήσει φέτος το πανηγύρι για τη Μεταμόρφωση Του Σωτήρος, εξέδωσε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Παραλίας Οικισμού Μέσης. Αιτία της ακύρωσης οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.
 
Με την ίδια ανακοίνωση ο Σύλλογος καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συνεισφέρει στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που ανοίχθηκε για την οικονομικοί ενίσχυση των πυρόπληκτων.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Το ΔΣ του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραλίας Οικισμού Μέσης, έχοντας πλήρη συναίσθηση της καταστροφικής πύρινης λαίλαπας, η οποία εκδηλώθηκε στην Αττική και προκάλεσε την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών, την καταστροφή εκατοντάδων σπιτιών και περιουσιών, αλλά και της οικολογικής καταστροφής που υπέστη η συγκεκριμένη περιοχή, αποφάσισαν να ακυρώσουν την πολιτιστική εκδήλωση (Πανηγύρι) που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 5 Αυγούστου παραμονή της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος, στην παραθαλάσσια περιοχή της Μέσης, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και πένθους προς τα θύματα και τις οικογένειές τους.
 
Επίσης το ΔΣ του συλλόγου καλεί όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους ό,τι μπορούν στον λογαριασμό του συλλόγου που τηρείται στην τράπεζα ATTICΑ ΒΑΝΚ, πλατεία Ειρήνης, Κομοτηνή, στον αριθμό λογαριασμού: ΙΒΑΝ GR 3201605680000000085046535 έως 31 Αυγούστου 2018, τα οποία και θα αποδοθούν με όλες τις νόμιμες διαδικασίες στον κρατικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για τη βοήθεια των πυρόπληκτων, ως δείγμα ανθρωπιάς και ευαισθησίας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.