Ακομη μια διαμαρτυρια για το ζητημα των διακινητων στην Εγνατια Οδο

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνης

Σε επιστολή διαμαρτυρίας για το ζήτημα της εισόδου διακινητών στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, προχώρησε και ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση καθημερινά οι διακινητές ρισκάρουν την ίδια τους την ζωή αλλά και την ζωή ανυποψίαστων πολιτών και τουριστών, με τον Εμπορικό Σύλλογο να ζητά  δραστικά και άμεσα μέτρα προκειμένου να μπει ένα τέλος στον φόβο και την αγωνία των πολιτών

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Κομοτηνης:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής αποστέλλει επιστολή διαμαρτυρίας κατά παντός υπευθύνου για τους διακινητές που οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας.

Τον τελευταίο καιρό τρόμος επικρατεί στην Εγνατία Οδό με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν σχεδόν καθημερινά τους διακινητές μη νόμιμων μεταναστών, που προκαλούν ατυχήματα και μάλιστα θανατηφόρα,  κυκλοφορώντας ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο για να αποφύγουν τη σύλληψή τους.

Απαιτείται ΑΜΕΣΗ λύση σε αυτό το πρόβλημα καθώς κυριαρχεί το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας  σε όλους τους οδηγούς που μετακινούνται είτε για να πάνε στη δουλειά  τους είτε για τη προσωπική τους διασκέδαση. Επίσης, επειδή βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση επηρεάζει αρνητικά την επισκεψιμότητα της περιοχής με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία .

 ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας σε όλους μας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.