Ακομα ενα καλοκαιρι για την αναμορφωση στο Δενδρακι Σαπων

Τις επόμενες μέρες ο διαγωνισμός για την ανάπλαση του άλσους, αναμένονται εργασίες στο Τουριστικό Περίπτερο

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου εξωραϊσμού του χώρου, στο άλσος Δενδράκι, ενδεικτικού προϋπολογισμού 136.400 ευρώ ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών.

Το έργο ήδη έχει χρηματοδότηση από το LEADER, και μέσα από αυτό αναμένεται να γίνει τόσο βελτίωση των απαραίτητων υποδομών, αλλά και αισθητική βελτίωση, ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των επισκεπτών για δραστηριότητες αναψυχής και να διευκολύνουν την παραμονή τους στο ύπαιθρο, να τους επιτρέψει να γνωρίσουν καλύτερα το φυσικό περιβάλλον, το τοπίο και τις αξίες αυτού και να επιδοθούν σε διάφορες δραστηριότητες οικολογικού, αθλητικού και μορφωτικού χαρακτήρα.

Βέβαια τόσο ο διαγωνισμός, όσο και οι εργασίες στη συνέχεια, θα πάρουν κάποιο χρόνο, κάτι που σημαίνει πως οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των Σαπών θα έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν… το επόμενο καλοκαίρι τουλάχιστον.

Όσο για το τουριστικό περίπτερο, το οποίο δημοπρατήθηκε μαζί με τα παρακείμενα δωμάτια στο Δενδράκι, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος τόνισε πως αναμένεται να ξεκινήσουν από τον παραχωρησιούχο οι εργασίες το επόμενο διάστημα, για να λειτουργήσει και αυτό.

Ελπίδα της δημοτικής αρχής είναι πως του χρόνου το καλοκαίρι το δασάκι θα ανακτήσει κάτι από την παλιά του αίγλη και θα γίνει ξανά προορισμός για τους κατοίκους των Σαπών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.