Ακομα ενα γηπεδο 5×5 στο Δημο Αρριανων

Αυτή τη φορά θα κατασκευαστεί στον οικισμό του Πάσσου

Στην κατασκευή ακόμα ενός μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 με συνθετικό χλοοτάπητα, αυτή τη φορά στον οικισμό του Πάσσου, θα προχωρήσει ο Δήμος Αρριανών, σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος θα προχωρήσει στην χρηματοδότηση του έργου, ύψους 75 χιλιάδων ευρώ, που αφορά στην κατασκευή της περίφραξης του χώρου του γηπέδου, την κατασκευή της υπόβασης του αγωνιστικού χώρου, την διάστρωση του συνθετικού χλοοτάπητα και την τοποθέτηση των τερμάτων.

Ο όλος χώρος περιμετρικά οριοθετείται με την εσωτερική περίφραξη, ύψους 4,00 m με την απαραίτητη είσοδο παικτών και προπονητών, ενώ πάνω στην επιφάνεια που θα διαμορφωθεί, θα διαστρωθεί ο συνθετικός (τεχνητός) χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς που θα τοποθετηθεί στο γήπεδο και θα είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των απαιτήσεων που θέτει η FIFA.

Από την στιγμή που θα ολοκληρωθούν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και υπογραφεί η σύμβαση, ο ανάδοχος θα έχει προθεσμία έξι μηνών για να κατασκευαστεί το γήπεδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.