Αισιο τελος στην υποθεση εξαφανισης του 33χρονου δικηγορου

Βρέθηκε σώος στην υγεία του

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 33χρονου μεταπτυχιακού φοιτητή της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
 
Ο Ιωάννης Αγαπάκης, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες από τον οικογενειακό του κύκλο πληροφορίες, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.
 
Ο 33χρονος δικηγόρος αγνοούταν εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, όταν αναχώρησε από τον τόπο καταγωγής του, το Ηράκλειο της Κρήτης, με προορισμό την Κομοτηνή, στην οποία και κατοικεί τα τελευταία χρόνια.
 
Η εξαφάνισή δηλώθηκε από την οικογένειά του, καθώς τα ίχνη του χάθηκαν δίχως να υπάρχει καμία επικοινωνία μαζί του και υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τις αστυνομικές αρχές.

H μητέρα του 33χρονου δικηγόρου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ κ.Νικόλαο Μενεξίδη, τον διοικητή Τροχαίας κ. Ζιώγα, τον εισαγγελέα Ροδόπης κ.Διονύσιο Λαμπρίδη, τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ.Παντελεήμων, την δικηγόρο κ. Μαρίκα Πουρνάρα, φίλους, γνωστούς και όλο τον κόσμο που όπως τόνισε “έσκυψε πραγματικά στο πρόβλημά μου” καθώς και τα ΜΜΕ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση στην αυριανή έντυπη έκδοση του «ΠτΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.