Αιμοδοσια… βιβλιοθηκης

Μεγάλη η προσέλευση στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ξυλαγανής στο χώρο της Παιδικής και Εφηβικής Βιβλιοθήκης Ξυλαγανής

Μια διαφορετική αιμοδοσία έλαβε χώρα την Κυριακή στην Ξυλαγανή, μιας και αυτή τη φορά δεν πραγματοποιήθηκε σε μια απρόσωπη αίθουσα, αλλά στο θερμό περιβάλλον της Παιδικής και Εφηβικής Βιβλιοθήκης Ξυλαγανής, ανάμεσα στα βιβλία και την όμορφη ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι διαχειριστές της.

Την αιμοδοσία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ξυλαγανής, σε μια γιορτή ζωής και προσφοράς, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προάγει το αίσθημα αλληλεγγύης στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λαμπρινή Παπαδοπούλου, είχαν ξεκινήσει την αιμοδοσία πριν την πανδημία με την προοπτική να γίνεται δυο φορές το χρόνο, όμως με την αναγκαστική διακοπή λόγω των υγειονομικών συνθηκών, την πραγματοποιούν προς το παρόν μόνο μία φορά το χρόνο.

Όμως ενθουσιάστηκαν από τη μεγάλη προσέλευση των Ξυλαγανιωτών, και την μεγάλη διάθεση με  την οποία συμμετείχαν, που δείχνει πως ο κόσμος θέλει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.