Αιλα το ονομα του πρωτου κουταβιου που υιοθετηθηκε το 2021 απο το Κυνοκομειο Κομοτηνης

Μαζί με άλλα 24 ζώα που υιοθετήθηκαν τον Ιανουάριο, βρήκαν τη θαλπωρή ενός νέου σπιτιού

Συνεχίζονται δυναμικά οι υιοθεσίες από το Κυνοκομείο Κομοτηνής και το 2021, μιας και η αλλαγή του χρόνου δεν σήμαινε πως έπαψε η ανάγκη τα αδέσποτα που φιλοξενούνται σε αυτό να βρουν ένα σπίτι, αλλά δεν σταμάτησε να υπάρχει και ενδιαφέρον από υποψήφιους «γονείς».
 
Το πρώτο κουτάβι που υιοθετήθηκε φέτος από το Κυνοκομείο λέγεται Άιλα, και ήδη έχει γίνει μέλος της οικογένειας που το υιοθέτησε και το περιβάλλει με πολύ αγάπη.
 
Όμως δεν ήταν το μόνο που βρήκε σπίτι αυτές τις πρώτες κρύες μέρες του Ιανουαρίου, μιας και μέχρι την Παρασκευή το κυνοκομείο είχε πραγματοποιήσει 25 υιοθεσίες. Και ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό αυτού του αριθμού βρήκε σπίτι εδώ στην Κομοτηνή, σκυλάκια έφυγαν για Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, ακόμα και Αθήνα.
 

Όλα τα ζώα που φεύγουν από το Δημοτικό κυνοκομείο, με μέριμνα των υπηρεσιών του, είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα, αποπαρασιτωμένα και φέρουν ηλεκτρονική σήμανση (microchip), όπως ορίζεται από τον νόμο. Οι υιοθεσίες γίνονται με απόλυτα νόμιμο τρόπο και μάλιστα, το όνομα του νέου ιδιοκτήτη, όπως και τα στοιχεία του σκύλου δηλώνονται από το κυνοκομείο στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ προϋπόθεση για την υιοθεσία αποτελεί ο ενδιαφερόμενος να προσκομίσει αστυνομική ταυτότητα και Α.Φ.Μ.
 
Όσοι ενδιαφέρονται ν’ αποκτήσουν έναν νέο συγκάτοικο μπορούν να επισκέπτονται τον παρακάτω σύνδεσμο, στη σελίδα του Δήμου Κομοτηνής και να περιηγούνται στα προφίλ των αδέσποτων που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής:
 
https://www.komotini.gr/diafora/yiothesia-adespotoy
 
Info
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Δημοτικό Κυνοκομείο: 25310 84675. Για την μετάβαση στο Κυνοκομείο προϋποτίθεται επικοινωνία και ραντεβού. Ωράριο: 11:00 – 13:00, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.