«Αγωνιζομαστε και δηλωνουμε την αντιθεση μας»

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής

Στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα συμμετέχει το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους εργαζομένους της Ροδόπης να συμμετέχουν και οι ίδιοι. Για το σκοπό αυτό, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή του θα ναυλωθούν λεοφωρεία που θα μεταφέρουν τους συμμετέχοντες της Ροδόπης στη Θεσσαλονίκη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου έχει ως εξής: 

«Η Ελληνική κοινωνία βρίσκετε ακόμη μία φορά αντιμέτωπη με νέα σκληρά και επώδυνα μέτρα που θα δώσουν την χαριστική βολή στα εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει και θα εντείνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση και την ανεργία. Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι συνεχίζουν τον αγώνα τους ζητώντας να μπει ένα τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.
 
Αγωνιζόμαστε και δηλώνουμε την αντίθεσή μας.
Λέμε ΟΧΙ:
• στις περικοπές μισθών και συντάξεων
• στην ανεργία και στις ομαδικές απολύσεις
• στη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος
• στη φορολογική επιδρομή με σκοπό την περαιτέρω
• στη μείωση των ήδη χαμηλών εισοδημάτων μας
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:00 μ.μ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.
 
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής θα συμμετέχει ενεργά και για την μετακίνηση θα ναυλώσει λεωφορεία. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 13:00 μ.μ. μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής».
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Μαγαλιός Παντελής 6974490016
Χατζηαθανασίου Γιώργος: 6973233610

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.