Αγωνια τελος για τους υποψηφιους

Αναρτηθήκαν χθες το μεσημέρι, όπως είχε προαναγγελθεί, οι βαθμοί των Πανελλαδικών για τους υποψήφιους για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η ανάρτηση των βαθμών έγινε τόσο στο ίντερνετ, όσο και στα εξεταστικά κέντρα, όπου εξετάστηκαν οι υποψήφιοι. Πολλοί από τους τελευταίους επέλεξαν να ενημερωθούν μέσα από το ίντερνετ, αλλά δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που έσπευσαν στα σχολεία, περιμένοντας με αγωνία να αναρτηθούν οι καταστάσεις.

Σε «χαμηλή πτήση» τα μαθήματα της Θετικής

Τα συναισθήματα ανάμεικτα, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά περισσότερο δυσαρεστημένοι εμφανίστηκαν οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν σε μαθήματα της Θετικής Κατεύθυνσης, μαθήματα όπως τα Μαθηματικά και η Φυσική που τα θέματά τους στις πανελλαδικές χαρακτηρίστηκαν από μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Βάσει των παραπάνω, αναμένεται πτώση των βάσεων στα περισσότερα επιστημονικά πεδία, με εξαίρεση το 1ο όπου οι βαθμολογίες κυμάνθηκαν στα περσινά περίπου επίπεδα. Εντός των ημερών αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τα ακριβή στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων.

Μέχρι τις 5 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων «τρέχει» ήδη και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής αναμένεται να γίνει μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.