Αγωνα μπασκετ για καλο σκοπο διοργανωσε η Πανεπιστημιακη Ομαδας Μπασκετ Ορεστιαδας και ο Συλλογος Παλαιμαχων-Ερασιτεχνων Καλαθοσφαιρισης «Ακριτες»

Πλήθος κόσμου στήριξε την ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού Ορεστιάδας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος επίσημος φιλικός και φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Πανεπιστημιακής Ομάδας Μπάσκετ Ορεστιάδας και του Συλλόγου Παλαιμάχων-Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Ορεστιάδας “Ακρίτες”. Πλήθος κόσμου στήριξε την εκδήλωση με την παρουσία του και συνεισέφερε οικονομικά ώστε να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό πόσο χρημάτων το οποίο έγινε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Tμήμα Ορεστιάδας για αγορά εξοπλισμού και ειδών πρώτης ανάγκης.

Αξιοσημείωτο το γεγονός σύναψης συμφωνίας μεταξύ του Προέδρου της Πανεπιστημιακής Ομάδας Μπάσκετ Ορεστιάδας κ. Χάρη Χρόνη και του κ. Μανώλη Σιώπη Προέδρου του Συλλόγου Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Ορεστιάδας “Ακρίτες” ώστε αυτός ο αγώνας προσφοράς προς τον συνάνθρωπο να γίνεται ετησίως και να αποκτήσει μορφή θεσμού.

Οι εμπνευστές και διοργανωτές της δράσης ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Παντελή Δημούτση και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα. Ευαγγελία Μπραϊκούδη «οι οποίοι ήταν δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή, τον Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Σπύρο Γαλατσίδα που αγκάλιασε αυτό το εγχείρημα και ήταν δίπλα μας απ’την πρώτη στιγμή, την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας κα. Φιλιώ Μυλωνά η οποία στηρίζει κάθε δράση του πανεπιστημίου μας, τον μεγάλο μας χορηγό Top Charm κέντρο Ποδολογίας & Ονυχοπλαστικής , τον φωτογράφο του αγώνα κ.Σταμάτη Γροζούδη, την DESTINEX WANDER SQUAD για την μαγνητοσκόπηση του αγώνα, τον Teo F για την μουσική επιμέλεια, τον Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross ( Περιφερειακό τμήμα Ορεστιάδας) για την υγειονομική κάλυψη, τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ορεστιάδας “Ακρίτες” για τον υπέροχο αγώνα, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της ομάδας μας και καθηγητή του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης – Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης κ. Σταύρο Πλέσσα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.