Αγωγες στους παροχους που δεν αποδιδουν τα δημοτικα τελη στον Δημο Κομοτηνης

Ανταποκρίθηκαν κάποιοι από τους «ξεχασμένους» στις οχλήσεις του Δήμου, όμως υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να τις αγνοούν

Σε εξώδικη διαμαρτυρία αρχικά, και στη συνέχεια σε αγωγές προς παρόχους ρεύματος που δεν αποδίδουν σε αυτόν τα δημοτικά τέλη, προτίθεται να προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής, σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η πρακτική.

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί, από κάποιους παρόχους, η μη καταβολή των Δημοτικών τελών, για αυτό και από το Δήμο Κομοτηνής, το προηγούμενο διάστημα, απεστάλθηκαν επιστολές όχλησης σε αυτούς, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να καταβάλλουν τα ποσά που οφείλονταν.

Παρόλα αυτά υπάρχουν εταιρείες που δεν έχουν ανταποκριθεί, για αυτό και ο Δήμος έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο των Αθηνών, ο οποίος είχε αναλάβει και την υπόθεση Energa – Hellas Power για το Δήμο Κομοτηνής, δύο εταιρείες οι οποίες είχαν εισπράξει τα τέλη από τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να τα αποδώσουν ποτέ στους ΟΤΑ, πριν χρεοκοπήσουν. Υπόθεση που είχε επιτυχές τέλος.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος θα αποστείλει αρχικά εξώδικες διαμαρτυρίες προς τις εταιρείες που δεν ανταποκρίθηκαν στην όχληση του Δήμου, και στη συνέχεια, αν συνεχίσουν να μην καταβάλλουν τα ποσά, θα προχωρήσουν σε αγωγές, για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα του Δήμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.