Αγης και Ειρηνη

Κάτι λιγότερο από έναν μήνα πριν, γράφαμε στον «ΠτΘ» για το σεμινάριο που έλαβε χώρα στην πόλη μας για πρώτη φορά και αφορούσε στην αρχέγονη τέχνη των Σαμουράι το Daito ryu aiki jiu jitsu, σε διοργάνωση και πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου «Άπω Ανατολή». Μάλιστα ο τότε τίτλος του ρεπορτάζ είχε ως εξής «Η αρχέγονη τέχνη των Σαμουράι “στεριώνει” στην Κομοτηνή» και μεταξύ άλλων φιλοξενούσε δηλώσεις του επικεφαλής της όλης προσπάθειας του Αγησίλαου Βεσεξίδη, αθλητή και δάσκαλου ιαπωνικών τεχνών, γνωστού στο ευρύ κοινό για τις εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις του.
 
Αυτή τη φορά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αφορά και πάλι στον Άγη,  ο οποίος όμως «δεσμεύθηκε» αυτή τη φορά με όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τη γυναίκα της ζωής του, την Ειρήνη Καρασσαβίδη, την οποία περίμενε και υποδέχτηκε στα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο, 18 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καρυδιά.
 
Ο Άγης Βεσεξίδης και η Ειρήνη Καρασσαβίδη, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μία πολύ όμορφη τελετή, με κουμπάρους τους κ.κ. Μιχάλη Αθανασιάδη και Νίκο Γκιουλέ και παρουσία πλήθους φίλων και συγγενών, που έσπευσαν να μοιραστούν τη χαρά τους.
 
Στο πλευρό των νεόνυμφων φυσικά οι γονείς τους, Παναγιώτης Βεσεξίδης και Βασιλική Γεωργιάδου και Γεώργιος Καρασαββίδης και Σοφία Κωστίδου, που συγκινημένοι παρακολουθούσαν το μυστήριο.
 
Μετά το τέλος, ως είθισται, ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι στο Κέντρο «Ποσειδώνιο» όπου οι νεόνυμφοι γιόρτασαν παρέα με τους φίλους τους, σε έναν άκρως νεανικό και όμορφο γάμο, με την ευτυχία διάχυτη καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς, που αποτυπώθηκε και σε selfie…
 
Εμείς να ευχηθούμε στον Άγη και στην Ειρήνη βίο ανθόσπαρτο, με αγάπη και πολλές διακρίσεις…στην κοινή τους πορεία! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.