Αγιασμος στην τριτη κατασκηνωτικη περιοδο των αγοριων της Ιερας Μητροπολεως Μαρωνειας και Κομοτηνης

Αγιασμό για την έναρξη της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών τέλεσε το μεσημέρι της Δευτέρας, 13 Ιουλίου, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Κατά την προσφώνησή του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης υπενθύμισε στα παιδιά ότι στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολής μας δίνεται η ευκαιρία για επικοινωνία και δημιουργική συνεργασία της Εκκλησίας με την νέα γενιά με βασικό και μοναδικό σκοπό να μορφώσει στις παιδικές ψυχές τον Χριστό.


Ακολούθως ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία, η οποία όπως είπε «ως φιλόστοργη μητέρα σκύβει με απόλυτο σεβασμό πάνω στις ευαίσθητες παιδικές ψυχές, προσπαθώντας να μεταδώσει την ομορφιά και το νόημα της χριστιανικής ζωής» ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την ανιδιοτελή προσφορά των αρχηγών, υπαρχηγών, ομαδαρχών και γενικότερα των στελεχών που διακονούν στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις, κάτι που όπως τόνισε ο  ίδιος «αποτελεί μαρτυρία της υπερβάσεως του ατομισμού, της κοινωνίας των προσώπων και  αποτελεί αξιομίμητο παράδειγμα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.