Αγιασμος στα νεα γραφεια του Συνδεσμου Εφεδρων Αξιωματικων Ροδοπης

Θεόδωρος Τσαρδακλής:«Ως σύνδεσμος, λειτουργούμε συνδετικά ανάμεσα στο στρατό και την κοινωνία»

Αγιασμό στα νέα του γραφεία, επί της οδού Ορφέως, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ροδόπης, με την τελετή να πραγματοποιεί ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Ο νέος τους χώρος, είναι κατάλληλα διαμορφωμένος τόσο για εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις των μελών και του ΔΣ, ενώ ένα μέρος είναι αφιερωμένο στο εκτενές αρχείο του Συλλόγου, το μεγαλύτερο κομμάτι του οποίου δόθηκε στα ΓΑΚ Κομοτηνής, εκθέματα όμως από αυτό βρίσκονται εντός του χώρου, πηγαίνοντας πίσω πάνω από 50 χρόνια.

Ο Σύλλογος έχει περί τα 150 μέλη, που έχουν μεγάλο ηλικιακό εύρος, και παραμένουν ενεργοί.

Πολλά τα σχέδια για το μέλλον

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Θεόδωρος Τσαρδακλής, μετά από περιπλάνηση και δύο έτη εγκλεισμού λόγω πανδημίας, βρήκαν νέα στέγη για την προσπάθειά τους, αλλά και τα σχέδιά τους για το μέλλον, ώστε να ανταπεξέρθουν στο έργο τους.

«Ως σύνδεσμος, λειτουργούμε συνδετικά ανάμεσα στο στρατό και την κοινωνία, ώστε να επιτελέσουμε το έργο μας» σημείωσε, και ο ΣΕΑΝ Ροδόπης δυναμώνει, έχοντας κοντά του νέα μέλη με όρεξη και με διάθεση να προσφέρουν.

Πρόθεσή τους είναι να κάνουν τακτικές συγκεντρώσεις στο χώρο, ώστε να συζητούν θέματα που απασχολούν τα μέλη τους, αλλά και να οργανώσουν δράσεις και να γίνουν πιο ενεργοί.

Για αυτό και θέλουν να κάνουν δράσεις μαζί με την κοινωνία της πόλης, αλλά και να συνεργαστούν με τον ΕΣ σε θέματα εκπαίδευσης.

Ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν τις πρώτες τους δράσεις, και ελπίζουν σύντομα να τις κάνουν ευρύτερα γνωστές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.