Αγιασμος σε Κοινωνικο Φροντιστηριο και Σχολη Γονεων της Μητροπολης Μαρωνειας και Κομοτηνης

Να μην αποσπούν την προσοχή τους από την προσφερόμενη σε αυτά γνώση ζήτησε από τα παιδιά ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων

Την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη των μαθημάτων του  φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως, το  οποίον  αποτελεί προέκταση του επιτελουμένου κοινωνικού έργου και πραγματοποιείται με την ολόθυμη προσφορά Καθηγητών της πόλης για την ενισχυτική διδασκαλία επιπλέον υποβοήθησης των νέων της Επαρχίας με σκοπό την επιτυχία τους τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων το απόγευμα της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Κατά την προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και τα προέτρεψε να μην αποσπούν την προσοχή τους από την προσφερόμενη σε αυτά γνώση, αλλά με πίστη στο Θεό, βοήθεια από τους Καθηγητές και καθοδήγηση από την οικογένεια, να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί επιστήμονες.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους προαιρετικώς συμμετέχοντες Καθηγητές, οι οποίοι αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους θυσιαστικώς και επ’ ωφελεία των νέων. Στο τέλος, διένειμε  το πρόγραμμα των μαθημάτων, διάφορα είδη γραφικής ύλης ως ευλογία και ευχήθηκε δεόντως.

Την ίδια ημέρα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον αγιασμό της Σχολής  Γονέων της Μητροπόλεώς μας στο Πνευματικό  Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής, ευχόμενος δύναμη και υγεία, ενώ ακολούθησε γόνιμος διάλογος μετά των παρισταμένων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.