Αγιασμος για τη νεα σχολικη χρονια και στα σχολεια του Δημου Μαρωνειας – Σαπων

Το μήνυμα του Δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Παρουσία μαθητών και των γονέων τους, καθώς και του εκπαιδευτικού προσωπικού, τελέστηκαν οι αγιασμοί στα σχολεία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος παραβρέθηκε σε αγιασμούς που τελέστηκαν σε σχολεία της Ξυλαγανής και των Σαπών.

Στο μήνυμα του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος μίλησε για μια χρονιά η οποία ξεκινά με την «ελπίδα της επαναφοράς στην κανονικότητα μετά από δύο δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας».

«Θα συναντηθείτε, μαθητές και εκπαιδευτικοί, για να κάνετε ένα ακόμη γοητευτικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης» ανέφερε απευθυνόμενος προς τους μαθητές και τις μαθήτριες ευχόμενος «καλή σχολική χρονιά σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά με στόχο όλοι μαζί, να δομήσουμε ένα ποιοτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον».

«Να είστε βέβαιοι ότι η δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό σας για να καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας» ανέφερε κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.