Αγιασμος για τη νεα Δικαστικη χρονια στο Εφετειο Θρακης

Να μειωθούν αυτή τη χρονιά τα προβλήματα στο χώρο της δικαιοσύνης, ευχήθηκε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Δημήτρης Ερελιάδης

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, έδρα του Εφετείου Θράκης, για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, παρουσία των δικαστικών αρχών αλλά και των Δικηγόρων, που ευχήθηκαν η φετινή χρονιά να κυλήσει πιο ομαλά από τις προηγούμενες.

Της ακολουθίας του Αγιασμού χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχαρίστησε τους δικαστικούς και όλους όσους διακονούν «επ’ αγαθώ της Θέμιδος» και επικαλέστηκε τον άνωθεν φωτισμό και τις πρεσβείες του προστάτη των Νομικών Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προς απρόσκοπτη συνέχιση της υψηλής διακονίας τους, χωρίς να παραλείψει να ευχηθεί και για την ταχεία επίλυση του ζητήματος της επισκευής του παρακείμενου παλιού Δικαστικού Μεγάρου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Δημήτρης Ερελιάδης ευχήθηκε να έχουν μια καλή δικαστική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δοκιμαστεί από την πανδημία, και έχουν χάσει ανθρώπους, συναδέρφους και φίλους.

«Εύχομαι αυτή τη χρονιά όλα αυτά να αποτελέσουν παρελθόν» σημείωσε, και ειδικότερα να μην υπάρχουν τόσα προβλήματα στο χώρο της δικαιοσύνης, μιας και τα ζητήματα, κάθε χρόνο, αντί να μειώνονται αυξάνονται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.