Αγιασμος για τη νεα ακαδημαικη χρονια στη Συγκλητο του ΔΠΘ

Από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα

Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων το πρωί της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου στο κτίριο Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου για το νέο ακαδημαϊκό έτος, παρουσία του Πρύτανη Καθηγητή κ. Αθανάσιου Καραμπίνη, των Αναπληρωτών Πρύτανη, των Κοσμητόρων των Σχολών και των  Προέδρων των Τμημάτων.
 
Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης της τοπικής εκκλησίας  στο έργο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, τόνισε την σημαντικό ρόλο του στην κοινωνία και στην προβολή της Θράκης, και ευχήθηκε στον Πρύτανη και στα μέλη της Συγκλήτου για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Ο Πρύτανης ευχαρίστησε εκ μέρους της Συγκλήτου και της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΔΠΘ τον Σεβασμιώτατο και δεσμεύτηκε ότι παρά την κρίση, το Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει, με συλλογική προσπάθεια όλων των μελών του, να στοχεύει πάντα στην ακαδημαϊκή αριστεία και παράλληλα να  βρίσκεται κοντά στην κοινωνία της Θράκης αφουγκραζόμενο και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.