Αφυπηρετησαντες εκπαιδευτικους θα τιμησει η Μητροπολη Μαρωνειας και Κομοτηνης
Εκδηλώσεις διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών και εφόρων της Παιδείας.
Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται είναι οι εξής:
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου
Ώρα 18.30: Επετειακή εκδήλωση στο αίθριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής με τη συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία της Μητρόπολης με χοράρχη τον κ. Γεώργιο Πενέτη. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου
Ώρα 7.00-13.00: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνή με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών της Παιδείας του Γένους.
Ώρα 11.00: Δεξίωση προς τιμήν του εκπαιδευτικού κόσμου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.