Αυξανομενο ενδιαφερον για τις παροχες της Αγροτικης Εστιας

Με την προθεσμία να λήγει στο τέλος Ιουνίου
«Αυξανόμενη» βαίνει η προσέλευση ασφαλισμένων του ΟΓΑ, στα ΚΕΠ του Δήμου Κομοτηνής, για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού 2015, εκδρομών, βιβλίων και θεάτρου της Αγροτικής Εστίας.
 
Οι δικαιούχοι αναμένεται να αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, στην οποία προηγούνται όσοι δεν έχουν κληρωθεί τα τελευταία τρία χρόνια για τις παροχές κοινωνικού τουρισμού και του εκδρομικού προγράμματος. Οι δικαιούχοι παροχών από τα προγράμματα ιαματικού τουρισμού, βιβλίων και εισιτηρίων θεάτρου, θα προκύψουν από κλήρωση επίσης, στην οποία προηγούνται όσοι δεν κληρώθηκαν τον προηγούμενο χρόνο.
 
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι  οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ,  οι ασφαλισµένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών που είναι ασφαλιστικά ενήµεροι ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση καταβολής των οφειλών και τηρούν τους όρους της ρύθμισης, κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής, δικαιούχοι σύνταξης επιζώντων και τα μέλη των  οικογενειών τους που είναι έµµεσα ασφαλισµένα στον ΟΓΑ.

Κάθε δικαιούχος έχει δικαίωμα υποβολής μιας μόνο αίτησης, την οποία υποβάλλει στο ΚΕΠ προσκομίζοντας συγχρόνως βιβλιάριο υγείας ΟΓΑ, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ή απόκομμα καταβολής εισφορών.
 
Η σχετική προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.