Αδιαφορια της συνδικου πτωχευσης στην προταση εξαγορας του ομιλου ΕΝ.ΚΛΩ (+Βιντεο)

Καταγγέλλουν οι πρώην εργαζόμενοι στο παρά πέντε των πρώτων πλειστηριασμών

Για αδιαφορία της Συνδίκου προς την έγγραφη πρόταση Έλληνα υποψήφιου επενδυτή για την εξαγορά του συνόλου του ομίλου της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας έκαναν λόγο σε σχετική συνέντευξη τύπου εκπρόσωποι των πρώην εργαζομένων των εργοστασίων της Κομοτηνής.

Όπως έκαναν γνωστό ο κ. Γιώργος Τσουγκρανάς και η κ. Μάρθα Στογιαντζάκη, η πρόταση του υποψήφιου επενδυτή, η οποία αφορά στην εξαγορά του συνόλου των υποδομών του ομίλου και περιλαμβάνει την άμεση επαναλειτουργία τριών εργοστασίων (εκ των συνολικά 17), και συγκεκριμένα αυτών της Κομοτηνής και της Νάουσας αλλά και την πρόσληψη 175 ατόμων, βρίσκεται στα χέρια και της συνδίκου πτώχευσης κ. Ελένης Χρονοπούλου από τις 29 Σεπτεμβρίου, δίχως ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει η παραμικρή ανταπόκριση.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι, η εξέλιξη αυτή κρίνεται ως ιδιαίτερα ανησυχητική καθώς την προσεχή Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, μέρος της περιουσίας της Κλωστοϋφαντουργίας βγαίνει σε πλειστηριασμό, εγείροντας ερωτηματικά σχετικά με την στάση που έχει έως σήμερα κρατήσει η σύνδικος πτώχευσης, ενώ την ίδια ώρα υπογράμμισαν την ανάγκη άμεσης αλλαγής το πτωχευτικού κώδικα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.