9ο Φαρμακευτικο Συνεδριο Μακεδονιας-Θρακης

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Σερρών διοργανώνει το 9ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Μακεδονίας-Θράκης, με τη στήριξη των φαρμακευτικών συλλόγων της Μακεδονίας και της Θράκης και υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Μαΐου 2010, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών.

 

Μέσα από αυτά τα συνέδρια αναδεικνύεται η αγάπη των φαρμακοποιών για τον συνάνθρωπο, ενημερώνονται οι σύνεδροι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της φαρμακευτικής επιστήμης και πραγματοποιείται εποικοδομητικός διάλογος για θέματα που αφορούν τόσο τους φαρμακοποιούς ως επιστήμονες της πρωτοβάθμιας περίθαλψης όσο και τους ασφαλισμένους. Για τον λόγο αυτό, πρωτοτυπώντας, οι περισσότερες ομιλίες του προγράμματος του συνεδρίου θα είναι ανοιχτές για το κοινό.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θέματα όπως: σακχαρώδης διαβήτης, διακοπή καπνίσματος, σεξουαλική υγεία, αντιηλιακή προστασία, προγράμματα συνεχούς φαρμακευτικής εκπαίδευσης, ο ρόλος του φαρμακοποιού στη δημόσια υγεία, marketing φαρμακείου.

 

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και δύο πολύ ενδιαφέροντα στρογγυλά τραπέζια:
• «Βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων: προτάσεις για την έξοδο από την κρίση»
• «Κοινωνικός και συμβουλευτικός ρόλος του έλληνα φαρμακοποιού με φαρμακείο ανοικτό στο κοινό»
Τέλος, στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου θα λειτουργεί έκθεση με περίπτερα, όπου οι σύνεδροι-φαρμακοποιοί θα ενημερώνονται για τα νέα φαρμακευτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες για το φαρμακείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.