99 νεοι πτυχιουχοι περασαν το κατωφλι του Τμηματος Ελληνικης Φιλολογιας (+Gallery)

99 πτυχιούχοι του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας πέρασαν χθες για τελευταία φορά με την ιδιότητα του «φοιτητή», το κατώφλι του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
 
Για ακόμη μία φορά το κεντρικό αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης της Κομοτηνής γέμισε με χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης και ευτυχία, καθώς 99 απόφοιτοι του Τμήματος, φορώντας τα καλά τους και συνοδευμένοι από πληθώρα συγγενών αλλά και φίλων παρέλαβαν τα πτυχία τους δια χειρός της αεικίνητης προέδρου του Τμήματος κ. Ζωής Γαβριηλίδου αλλά και του Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Χατζόπουλου, συνοδεία ευχών για καλή σταδιοδρομία.
 
Από τα αξιοσημείωτα της τελετής το γεγονός ότι η πρωτεύσασα φοιτήτρια κ. Μαργαρίτα Ασλανίδου, με βαθμό πτυχίου 8,77 ενημερώθηκε για την ανάγνωση του όρκου ανήμερα της ορκωμοσίας, γεγονός ωστόσο που δεν την εμπόδισε να ανέβει στο βήμα για την εκφώνησή του.
 
Οι δε επαγγελματικές επιλογές της μάλλον είναι συνυφασμένες με τα αδιέξοδα του καιρού μας, καθώς εντός των επόμενων μηνών όπως έκανε γνωστό θα αναχωρήσει για την Γερμανία, στην οποία διαμένουν ήδη οι γονείς της τα τελευταία δύο χρόνια, προς αναζήτηση εργασίας.
 
Εμείς να ευχηθούμε στο σύνολο των νέων επιστημόνων καλή σταδιοδρομία, με την ευχή κάποτε η χώρα αυτή να καταφέρει να στεγάσει επαρκώς τα όνειρά τους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.