8μηνες προσληψεις στον ΕΛΓΟ Δημητρα

Από μια θέση σε Δράμα και Ξάνθη

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 22 ατόμων για την κάλυψη αναγκών του εξέδωσε ο ΕΛΓΟ Δήμητρα.

Η ανακοίνωση αφορά και υπηρεσίες του Οργανισμού στην ΑΜΘ. Συγκεκριμένα προβλέπεται μια θέση ειδικότητας ΔΕ Δειγματοληπτών στο Εργαστήριο Ελέγχο Ποιότητας Γάλακτος Δράμας και μία θέση ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή ΠΕ Κτηνιάτρων για το παράρτημα του ΕΛΓΟ Δήμητρα στην Ξάνθη με αρμοδιότητα όλη την ΑΜΘ.

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Ο.- ΔΗΜΗΤΡΑ στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ, Κουρτίδου 56-58 και Νιρβάνα, Τ.Κ. 111 45 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, υπόψιν κας Ελένης Ασημακοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210-8392068)».

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφα βρίσκονται ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.