80 χιλιαδες για την σιτιση του Μουσικου Σχολειου απο το ΥΠΕΣ

Στα τέλη Αυγούστου δόθηκε η δεύτερη δόση για την προηγούμενη σχολική χρονιά στον Δήμο Κομοτηνής

Το ποσό των 79.378,60 ευρώ για τη δαπάνη σίτισης των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής κατά τη σχολική περίοδο 2016-2017 κατένειμε το υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο Κομοτηνής.
 
Συνολικά το Υπουργείο κατένειμε ποσό 2.328.821,09 ευρώ σε δήμους της χώρας, για τη δαπάνη σίτισης των μαθητών μουσικών και καλλιτεχνικών γυμνασίων και λυκείων. Τα χρήματα αυτά αποτελούν μέρος της συνολικής δαπάνης σίτισης, αυτών των σχολείων, μιας και το υπουργείο έχε ήδη κατανείμει, για την προηγουμένη σχολική χρονιά, το ίδιο ποσό τον Δεκέμβριο.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Κομοτηνής έχει εδώ και τρείς μήνες αναδείξει ανάδοχο για την σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής για το έτος 2017-2018, και συγκεκριμένα την παροχή υπηρεσίας πλήρους μεσημεριανού γεύματος, για τη σίτιση των 295 (κατ’ εκτίμηση) μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018.
 
Το ποσό, που είναι ανάλογο της περυσινής χρονιάς, ανέρχεται στα 172.657,60 ευρώ, και η πληρωμή του αναδόχου θα γίνει με ποσό που κατανέμει το Υπουργείο εν ευθέτω χρόνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.