8 συμπατριωτες του μετεφερε παρανομα στη χωρα 25χρονος Συριος

Συνελήφθη το Σάββατο τις πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή του Προβατώνα Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 25χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ υπηκόους Συρίας.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, οκτώ άτομα.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

26 Σύριους «στοίβαζε» σε φορτηγάκι βουλγάρικων πινακίδων

44χρονος διακινητής

Συνελήφθη την Παρασκευή το πρωί, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (διασταύρωση Φαναρίου), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 44χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 26 υπηκόους Συρίας.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι 26 άτομα.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. 

Δύο ανήλικοι διέρρηξαν οικία στον Έβρο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 5-5-2015 έως 4-7-2015, σε χωριό του Έβρου.
 
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 2 ανηλίκων, ηλικίας 17 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν οικία, στις Καστανιές Έβρου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.