7η Γιορτη Χαρταετου στο γηπεδο Αρριανων

Ολοήμερο παιδικό φεστιβάλ, με πληθώρα δρωμένων

Επιστρέφει για την 7η διοργάνωσή της η καθιερωμένη Γιορτή Χαρταετού του Δήμου Αρριανών. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Αρριανών.

Η «7η Γιορτή Χαρταετού», είναι ένα ολοήμερο παιδικό φεστιβάλ, με πληθώρα δρωμένων για παιδιά, εκπαιδευτικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες, τους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των σχολικών ομάδων, αγώνες επίδειξης βόλεϊ κοριτσιών και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Παράλληλα στον χώρο των εκδηλώσεων, οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν παραγωγούς της περιοχής και να απολαύσουν τα τοπικά προϊόντα τους.

«Μπορείτε να επισκεφθείτε την γιορτή χαρταετού με όλη την οικογένεια σας για μια μέρα πλούσια σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες» αναφέρει σε μήνυμά της η δημοτική αρχή.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΔράσηΏρα έναρξης
Γιορτή Χαρταετού (παιδική γιορτή με φουσκωτά παιχνίδια, θεατρικά, παιχνίδια δραστηριοτήτων, face painting, χαρταετό για κάθε παιδί, μπαλονοκατασκευές, ζογκλέρ, κλόουν και τρενάκι)13:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ.
Ψηφιακό Πλανητάριο – Planetarium on the Go Το ψηφιακό πλανητάριο θα προβάλει δώδεκα (12) παιδικές παραστάσεις11:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.
Παραδοσιακοί Χωροί14:00 μ.μ.
Χαρταετοί16:00 μ.μ.
Αγωνιστικό Πρόγραμμα
Αγώνας Επίδειξης Βόλεϊ Κοριτσιών Τρεις (3) ομάδες κοριτσιών από τον Δήμο Αρριανών θα συμμετέχουν σε αγώνες επίδειξης Απονομές-βραβεύσεις Αγώνων Ποδοσφαίρου11:00 π.μ.  
12:00 μ.μ.
Τελικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου Μαθητικών Ομάδων Μικρός τελικός (3η και 4η θέση) Τελικός (1η και 2η θέση) Απονομές-βραβεύσεις Αγώνων Ποδοσφαίρου  11:00 π.μ. 12:00 μ.μ. 13:00 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.