75 Πασχαλινα πακετα παρεδωσαν στον Ιερο Ναο Αγιου Κοσμα του Αιτωλου οι «Θυγατερες της Πηνελοπης – Νηρηιδες Κομοτηνης»

Φελίνα Καζάκου: «Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συνεχίζουμε απρόσκοπτα να επιτελούμε φιλανθρωπικό έργο στην πόλη μας»

Το πιο ανθρώπινό του πρόσωπο δια μέσου της συνέχειας της προσφοράς τους προς την τοπική κοινωνία και δη προς τους συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε ανάγκη δείχνουν και το φετινό Πάσχα, η Πρόεδρος κ.Φελίνα Καζάκου και τα μέλη των «Θυγατέρων της Πηνελόπης, Νηρηίδες ch.423 Κομοτηνής».

Έχοντας ως βασική προτεραιότητα στις αρχές και τα ιδανικά λειτουργίας τους τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, τα μέλη του σωματείου, με αφορμή τις Άγιες μέρες του Πάσχα, ετοίμασαν και προσέφεραν πακέτα Αγάπης σε παιδιά της περιοχής μας.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης η κ. Φελίνα Καζάκου αλλά και μέλη του Δ.Σ. του σωματείου επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και παρέδωσαν στον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Γρηγόριο Βουλγαρέλη εβδομήντα συνολικά πασχαλινά πακέτα που θα χαρίσουν το χαμόγελο στα πρόσωπα τα παιδιών που θα τα παραλάβουν.

Σε δηλώσεις της η κ. Καζάκου υπογράμμισε πως «με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συνεχίζουμε απρόσκοπτα να επιτελούμε φιλανθρωπικό έργο στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή» απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες τόσο στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής όσο και συνολικά στην ΙΜΜΚ ευχαριστίες για την αποδοχή της δωρεάς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.