7 νεογεννητα κουταβακια βρεθηκαν κλεισμενα σε σακουλα στη Σαμοθρακη

Διασώθηκαν και δίνεται αμοιβή 1.000 ευρώ από τη Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδας σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη

Κλεισμένα μέσα σε μια σακούλα, βρέθηκαν επτά νεογέννητα κουταβάκια στην παραλία στις Μακρυλιές, Σαμοθράκης. Τα κουτάβια είναι όλα ζωντανά, και τα έχουν αναλάβει εθελοντές, όμως σε μία προσπάθεια να μην μείνει αυτό το έγκλημα ατιμώρητο, η Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδος θα ανταμείψει με 1.000 ευρώ όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αμοιβή 1.000 ευρώ δίδεται από την Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδος, σε όποιον μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για το άτομο που πέταξε επτά (7) νεογέννητα κουτάβια κλεισμένα μέσα σε σακούλα στις Μακρυλιές Σαμοθράκης.

Ενημερώνουμε ότι :Σύμφωνα με τον νέο Νόμο 4830/2021 άρθρο 34, όποιος κακοποιήσει ή μεταχειριστεί βάναυσα οποιοδήποτε είδους ζώου είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα (10) έτη φυλάκιση, με χρηματική ποινή από 25.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ, και διοικητικό πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ.

Έγκλημα και στα μάτια του Θεού που τιμωρείται αναλόγως :

” Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις “

(Κατά Ματθαίου, Κεφάλαιο 26, Παράγραφος 52).

Επίσης, θα υπενθυμίσω σε όλους τους “καλούς” χριστιανούς ότι τα ζώα ο Θεός δεν τα έδιωξε από τον παράδεισο, ο Θεός έδιωξε ΜΟΝΟ τον άνθρωπο από τον Παράδεισο.

Τα ζώα είναι ψυχές του Παραδείσου, είναι πλάσματα του Θεού!Επίσης ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Νόμο 4830/2021 άρθρο 10 παράγραφος 5 υποπαράγραφος γ :

“Δεν απαγορεύεται η παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες.”

Ευχαριστούμε τους φιλόζωους της περιοχής που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.