674 ασθενεις νοσηλευονται με Covid-19 στην 4η ΥΠΕ

Δ. Τσαλικάκης «Η κατάσταση παραμένει πιεστική, αλλά όλο το υγειονομικό προσωπικό δίνει καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα, και όχι μόνο για τους ασθενείς Covid»

Τη σημερινή κατάσταση για τους νοσηλευόμενους ασθενείς Covid-19 στα 14 νοσοκομεία της 4ης ΥΠΕ δημοσιεύει σε ανάρτησή του ο διοικητής κ. Δημήτρης Τσαλικάκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της 4ης ΥΠΕ, σήμερα Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, νοσηλεύονται συνολικά 674 ασθενείς εκ των οποίων 515 σε απλές κλίνες, 69 σε απλές κλίνες με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου και 90 σε ΜΕΘ.

Όπως αναφέρει ο κ. Τσαλικάκης, «Η κατάσταση παραμένει πιεστική, αλλά όλο το υγειονομικό προσωπικό δίνει καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα, και όχι μόνο για τους ασθενείς Covid».

Αναλυτικά, από τους 515 που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες, ανεμβολίαστοι είναι οι 362 σε ποσοστό 70,3% και εμβολιασμένοι οι 153 ασθενείς. Από τους 69 που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου ανεμβολίαστοι είναι οι 60 και εμβολιασμένοι οι εννέα, ενώ από τους 90 ασθενείς σε ΜΕΘ, ανεμβολίαστοι είναι οι 75. δηλαδή σε ποσοστό το 83,3%.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.