6 συλληψεις και 26 παραβασεις Κ.Ο.Κ. στην ΑΜ-Θ σε ενα 24ωρο

337 συλλήψεις και 5.168 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε πανελλαδικό επίπεδο

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας, μεταξύ των οποίων και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 23.907 άτομα και 18.433 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 876 άτομα, συνελήφθησαν 337 άτομα για διάφορα αδικήματα, βεβαιώθηκαν 5.168 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. ενώ ακινητοποιήθηκαν 213 οχήματα.

Ενδεικτικά, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και ειδικότερα σε περιοχές της Ορεστιάδας, της Αλεξανδρούπολης, της Ροδόπης, της Ξάνθης, της Καβάλας και της Δράμας:

  • ελέγχθηκαν 295 άτομα και 232 οχήματα,
  • προσήχθησαν 5 άτομα,
  • συνελήφθησαν 6 άτομα και
  • βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.