59χρονος πυροβολησε με κυνηγετικο οπλο δυο σκυλια στη Δραμα

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, σε βάρος 59χρονου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας.
 
Ειδικότερα, το Σάββατο το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Αδριανής Δράμας, ο 59χρονος, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο σκυλιά, ιδιοκτησίας 58χρονου, ένα εκ των οποίων θανάσιμα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου. 

Eκλεψαν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή από σχολείο του Διδυμοτείχου

Συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα
 
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 61 και 50 ετών, για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της κλοπής ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή από σχολείο του Διδυμοτείχου, που είχε διαπραχθεί της 7/8-9-2015, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του 61χρονου, στο Διδυμότειχο, τον παραπάνω φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
 
Από τη συνέχεια της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 61χρονος προμηθεύτηκε τον υπολογιστή, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 50χρονο, ο οποίος τον είχε αγοράσει, σε προγενέστερο χρόνο, από άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο.
 
Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον διευθυντή του σχολείου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου. 

Ρολόγια από την Τουρκία εισήγαγε λαθραία 49χρονος Βούλγαρος στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη την Παρασκευή το μεσημέρι, στις Φέρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε, εντόπισαν 23 ρολόγια χειρός και διάφορα ανταλλακτικά ρολογιών, τα οποία όπως προέκυψε εισήγαγε από την Τουρκία στην Ελλάδα, χωρίς να έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
 
Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω αντικείμενα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.