59 ατομα εκρυβαν στο φορτηγο τους δυο Βουλγαροι

Συνελήφθησαν την Τρίτη το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 25 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πενήντα εννέα άτομα. Πενήντα οκτώ από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ιράκ.
 
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, διαπίστωσαν ότι μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας πενήντα εννέα άτομα.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Ναρκωτικά καλλιεργούσε στο σπίτι του 64χρονος σε χωριό της Καβάλας

Κατασχέθηκαν πάνω από 3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 5 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη την Τρίτη το πρωί, στη Λεύκη Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 64χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, που αφορούσαν τη διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών από τον 64χρονο, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του και σε γειτονικό κτίσμα, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν:
• 6 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3.076 γραμμαρίων
• 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3 μέτρων
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Για ανθρωποκτονία διώκονταν 50χρονος Ιρακινός

Συνελήφθη στον Προβατώνα

Συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί, στον Προβατώνα Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Γαλλίας, για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, αδικήματα που τελέστηκαν τον Δεκέμβριο του 2008.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.