50 δωρεαν θεσεις στο δημοτικο καμπινγκ Σαμοθρακης για τους δημοτες της Κομοτηνης

Δίνει o Δήμος Σαμοθράκης ως ένδειξη ευχαριστίας και ανταπόδοσης για τη συμβολή του Δήμου Κομοτηνής στη διαχείριση απορριμμάτων νήσου Σαμοθράκης

Τη δωρεά διάθεση πενήντα θέσεων στο δημοτικό κάμπινγκ Σαμοθράκης, διάρκειας δέκα ημερών έκαστη, προς το Δήμο Κομοτηνής, με σκοπό να τις διαθέσει σε ισάριθμους δημότες του που θα επιλεγούν για να επισκεφτούν το νησί για το διάστημα από 10 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Σαμοθράκης, ως ένδειξη ευχαριστίας προς τους δημότες Κομοτηνής αλλά και ως ανταπόδοση για τις υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος Κομοτηνής προς τον Δήμο Σαμοθράκης.
 
Την πρόταση αυτή εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος του νησιού κ. Αθανάσιος Βίτσας με βασικότερο επιχείρημα το γεγονός ότι κατά παρέκκλιση του Περιφερειακού Σχεδιασμού τα απορρίμματά του Δήμου Σαμοθράκης για σειρά ετών καταλήγουν στον ΧΥΤΑ Κομοτηνής, επιλύοντας ένα σοβαρότατο πρόβλημα για τον Δήμο και συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική προστασία του νησιού.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Σαμοθράκης, αφού άκουσε την εισήγηση του Δημάρχου και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, ψήφισε υπέρ της πρότασής του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.