5 συλληψεις για αγοραπωλησια ναρκωτικων

Συνελήφθησαν την Τετάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε άτομα, ηλικίας 24, 23, 22, 21 (άντρες) και 19 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 27χρονος, που κατηγορείται για πώληση ναρκωτικών.
 
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, οι τρεις δράστες, ηλικίας 22, 21 και 19 ετών, παρέδωσαν στον 23χρονο το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, προκειμένου, από κοινού, με τον 24χρονο να τους προμηθεύσουν με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
 
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 24χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
• 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 65,6 γραμμαρίων
• ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, βάρους 18,4 γραμμαρίων
 
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο 24χρονος προμηθεύτηκε την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, καθ΄ υπόδειξη του 27χρονου, από δύο άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας. 

Ναρκωτικά και λαθραίο καπνό ανακάλυψαν αστυνομικοί στο σπίτι 30χρονου στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 30χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
 
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στις αποσκευές του 30χρονου και κατέσχεσαν:
 
• 2 γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων
• 1 νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 1,4 γραμμαρίων
• 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 10,1 γραμμαρίων
• 1 γυάλινο βάζο με κατεργασμένο καπνό, βάρους 303 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί
• 1 μεταλλικό τρίφτη
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης. 

Στον εισαγγελέα για χρέη προς το δημόσιο ύψους 244.396 ευρώ 48χρονη στην Ορεστιάδα

Συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 48χρονη για οφειλές προς το Δημόσιο.
 
Συγκεκριμένα, σε βάρος της 48χρονης έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 244.396 ευρώ.
 
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.