42χρονος στη Δραμα κατηγορειται για βιασμο

Τον συνέλαβαν άμεσα οι αστυνομικοί μετά από καταγγελία πολίτη

Συνελήφθη την Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και απείθεια.
 
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πόλη της Δράμας, ο 42χρονος πλησίασε μία 56χρονη και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
 
Οι πράξεις του δράστη έγιναν αντιληπτές από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και άμεσα οι αστυνομικοί προσέτρεξαν στο σημείο, όπου μετά από πεζή καταδίωξη ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 42χρονο.
 
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

270 ευρώ για ένα άδειο δέμα πλήρωσε ανήλικος στη Δράμα

Την «πάτησε» με αγγελία πώλησης κινητού μέσω διαδικτύου
 
Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εχεδώρου Θεσσαλονίκης, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 18χρονου. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου, για απάτη.
 
Αναλυτικότερα, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 11 Μαΐου, ο 18χρονος εντόπισε αγγελία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί του.
 
Κατά την επικοινωνία τους, συμφώνησαν την αγοροπωλησία του παραπάνω κινητού, με αντικαταβολή χρηματικού ποσού 270 ευρώ. 
 
Το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου, κατά την παραλαβή του δέματος, ο 18χρονος διαπίστωσε ότι ο δράστης τον είχε εξαπατήσει, αποστέλλοντάς του ένα κενό δέμα.
 
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, πραγματοποιήθηκαν ενδελεχείς έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Εχεδώρου, προχθές το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. 

Νυμφαία: Λαθραίο καπνό έκρυβε στο αμάξι του 28χρονος Βούλγαρος

Κατασχέθηκαν 180 γραμμάρια καπνού
 
Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
 
Ειδικότερα, ο δράστης επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία με καπνό, βάρους 180 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
 
Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα λαθραίου καπνού. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.